serveis

Tractament d'aigües en sistemes de cogeneració

Eficiència

Circuit sempre en condicions òptimes d'operació

Els sistemes de cogeneració han experimentat un desenvolupament molt important en el panorama industrial els darrers anys, ja que redueixen el consum energètic.

A Adiquímica coneixem la complexitat d’aquests sistemes i ens encarreguem d’assegurar que els circuits estiguin sempre en condicions de treball òptimes per maximitzar el seu temps de vida útil.

circuits tancats

Productes específics per a l'òptim rendiment dels circuits tancats

Hem desenvolupat una gamma de productes específics per a circuits tancats, inclosos els dels motors de cogeneració, que tenen en compte el tipus de metalls utilitzats a la construcció dels circuits d’aigua, així com els requisits de qualitat de l’aigua exigits pels diferents fabricants.

Els nostres productes formulats contenen principis actius anticorrosius altament eficaços per a diferents tipus de metal·lúrgies, així com biocides que garanteixen l’absència de microorganismes que puguindesenvolupar fenòmens de corrosió dels circuits.

Gestió integral

Control rigorós i precís de la dosificació dels tractaments implementats

Posem a la teva disposició un programari expert de gestió per a la monitorització de la qualitat de l’aigua deels circuits, així com equips per a la dosificació de productes.
En utilitzar el nostre programari i equips de dosificació podràs:

Controlar els paràmetres més representatius dels circuits.

Mantenir en òptimes condicions de conservació els materials del circuit.

Maximitzar el rendiment doperació.

Equips

Equips de mesura i control

Treballem amb equips dissenyats i desenvolupats pel nostre departament d’I+D+i.

Equip de control, gestió i supervisió experta de la implementació d’un tractament químic en una instal·lació determinada. Permet la connexió amb controladors locals dels principals paràmetres operatius d’un circuit i la seva integració en un mòdul de gestió governat per l’aplicatiu ADIC, que actua com a sistema supervisor del tractament, generant gràfics de tendència, càlcul de desviacions i indicadors claus de procés (KPI). Això permet efectuar les accions correctores oportunes pel redireccionament del tractament en cas corresponent.

Solució completa per al mesurament, control i registre dels principals paràmetres operacionals en circuits tancats. Solució completa per al mesurament, control i registre dels principals paràmetres operacionals en circuits tancats. L’equip és personalitzable segons les necessitats i característiques de cada cas en concret, i, opcionalment, pot integrar un mòdul d’adquisició de dades (Adicontrol Web) per a la consulta remota de l’estat de la instal·lació a través d’internet i en temps real.

Per a la implementació de qualsevol tractament químic, cal comptar amb bombes dosificadores que es construeixin en funció del tipus de fluid a tractar i dels paràmetres operatius, com ara el cabal i la contrapressió.

Aquestes bombes poden ser governades pels equips de la gamma Adiconline i Adicontrol, cosa que permet la seva integració a les lleis de control definides per a la implementació de tractaments.

Adic-ionic és una potent eina informàtica desenvolupada pel nostre departament de R+D+, que descriu els equilibris químics i iònics en un determinat tipus daigua amb un sistema expert que recull lexperiència de més de 40 anys de lempresa en el tractament daigua. Els objectius daquesta aplicació són

·Recomanar el producte i la dosi més adequats per inhibir la formació d’incrustacions de sals poc solubles als circuits de refrigeració industrial

·Controlar els fenòmens de corrosió a les línees de circulació d’aigua.
Evitar el desenvolupament de poblacions microbianes a zones de risc.

Certificacions

Trabajar amb nosaltres garantia de qualitat i seguretat

Demostram el nostre compromís amb la qualitat i la seguretat a través de les següents
certificacions.

ISO 9001

Gestió de qualitat

ISO 14001

Gestió ambiental

ISO 45001

Seguretat i salut

Serveis

Altres serveis que et poden interessar

Descobreix els nostres serveis addicionals que et podrien interessar. A Adiquímica, no només som líders en el tractament d’aigües industrials, sino també oferim una àmplia gama de solucions complementàries per cobrir totes les teves necessitats.

Serveis

Monitorització i control | ADICONTROL

Lorem ipsum

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Lorem ipsum

Serveis

Tractament de calderes de vapor

Lorem ipsum

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Contacte

Posa't en contacte