serveis

Tractament de l'aigua de consum humà

Prevenció

Millora la qualitat de l'aigua amb els nostres productes i tractaments especialitzats

A Adiquímica protegim la salut de les persones.

Tots els nostres tractaments d‟aigües de consum estan dissenyats per prevenir i solucionar problemes de creixement microbiològic, assegurant que l‟aigua compleix amb totes les normes de qualitat de consum. Inclosa la prevenció de presència de Legionella.

Fabriquem els nostres propis productes pel tractament d’aigües sanitàries, amb l’objectiu de complir amb les exigències de qualitat establertes a la legislació i oferir una efectivitat excel·lent.

Anàlisi

Fem un estudi de la teva empresa per aplicar els productes químics més adequat i realitzar el millor tractament anticorrosiu, antiincrustant i desinfectant.

Òptimes condicions

Amb els nostres tractaments, el teu circuit d’aigua mantindrà condicions higienicosanitàries òptimes i es minimitzaran els efectes oxidants dels biocides a les superfícies metàl·liques.

Control

Monitorització constant per garantir la qualitat de l'aigua potable a la teva instal·lació

Per assegurar l’efectivitat dels tractaments d’aigües sanitàries,establim un monitoratge constant basat en equips de control automàtic i programari de supervisió. A més, personalitzem
aquesta monitorització
segons les necessitats de la teva instal·lació.

El nostre programari expert de supervisió permet accedir als indicadors clau de procés (KPI’s) i fer anàlisi dels històrics de dades dels seus tractaments d’aigües sanitàries. D’aquesta manera, assegurem que l’aigua de les instal·lacions compleixi en tot moment les exigències de qualitat establertes a la legislació vigent.

Equips

Equips de mesura i control

Treballem amb equips dissenyats i desenvolupats pel nostre departament d’I+D+i.

Adicontrol® és un equip especialitzat en el control, gestió i supervisió de la implementació de tractaments químics a instal·lacions específiques. Aquest equip permet la connexió amb controladors locals per monitoritzar els paràmetres operatius principals en circuits d’aigües de consum. Tot això s’integra en un mòdul de gestió governat per ADIC, un aplicatiu que actua com a sistema supervisor del tractament, generant gràfics de tendència, càlcul de desviacions i indicadors clau de procés (KPI). D’aquesta manera, es poden prendre accions correctores oportunes per redireccionar el tractament en cas que sigui necessari. A més, hi ha l’opció de connexió remota per consultar en temps real l’estat de la instal·lació a través d’Internet.

Adiconline FQ

Oferim una solució integral per mesurar, controlar i enregistrar els paràmetres clau dels circuits d’aigua de consum. Els nostres equips són personalitzables per satisfer les necessitats i característiques de cada cas específic.

Adic

Adic és una aplicació dissenyada per a la monitorització i el control dels principals paràmetres operatius d’una instal·lació. Compte amb una base de dades on s’emmagatzemen totes les anàlisis realitzades i ofereix eines gràfiques per analitzar l’evolució dels paràmetres mesurats i predir tendències.

A més, inclou una base de coneixement generada a partir de l’experiència d’Adiquímica en el tractament d’aigües. Aquesta base suggereix automàticament accions correctives en funció dels resultats de les anàlisis.

Certificacions

Trabajar amb nosaltres garantia de qualitat i seguretat

Demostram el nostre compromís amb la qualitat i la seguretat a través de les següents
certificacions.

Gestió de qualitat

Gestió
ambiental

Seguretat i salut als treballs

Seguretat de la informació

Serveis

Altres serveis que et poden interessar

Descobreix els nostres serveis addicionals que et podrien interessar. A Adiquímica, no només som líders en el
tractament d’aigües industrials, sinó que també oferim una àmplia gamma de solucions,
complementàries per cobrir totes les teves necessitats

Serveis

Monitorització i control | ADICONTROL

Lorem ipsum

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Lorem ipsum

Serveis

Tractament de calderes de vapor

Lorem ipsum

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Contacte

Posa't en contacte