Indústries

Tractament d'aigües per a l'automoció

Tractament a mida

Tractaments d'aigües adaptats a les exigències del sector de l'automoció i els serveis auxiliars

La indústria automobilística, així com la indústria química, destaca pels seus exigents nivells de producció, que difícilment poden permetre’s parades tècniques.

A Adiquímica estem altament qualificats per oferir tractaments d’aigües en automoció i serveis auxiliars, i brindem serveis especials per resoldre problemes a les instal·lacions d’aigua amb la màxima agilitat.

Serveis auxiliars

Tractaments d'aigua pensats per oferir solucions

Després d’anys d’experiència al sector, coneixem el ritme i la pressió a la feina de les enginyeries i els serveis auxiliars de l’automoció. Per això, oferim tractaments d’aigua personalitzats, desenvolupats juntament amb el departament d’R+D+i, que han proporcionat solucions tècniques a tota mena de problemes.

Algunes de les nostres solucions tècniques en el tractament d’aigües en automoció i serveis auxiliars són:

1

Supervisió

Tractaments en circuits tancats crítics per a robots de soldadura
2

Control

Eliminació d’impureses en motlles de miralls i fars
3

Subministrament

Optimització de tractaments de torres en forns amb intercanviadors
4

Soldadura​

Suggeriments de millora en tractaments biocides i filtrants
Anterior
Següent

Serveis

Tractaments d'aigües adaptats a la indústria

Oferim tractaments d’aigües per a tot tipus d’instal·lacions, donant un servei integral per obtenir la qualitat de l’aigua requerida a cada procés.

Serveis

Monitorització i control | ADICONTROL®

ADICONTROL® és una tecnologia dissenyada per a la monitorització de tractaments d’aigua, permetent un estalvi i més productivitat.

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Evita pèrdues de rendiment tèrmic a la instal·lació i prolonga el seu temps de vida útil amb el tractament per a circuits de refrigeració.

Serveis

Tractament de calderes de vapor

Millora l’eficiència de la teva instal·lació i redueix els costos de manteniment amb el nostre tractament d’aigua per a calderes industrials

Serveis

Tractament d'osmosi inversa

Som especialistes en el tractament d’aigua per a instal·lacions d’osmosi inversa, nanofiltració (NF), ultrafiltració (UF) i electrodiàlisi reversible (EDR).

Serveis

Tractaments per a la prevenció de la Legionel·la

oferim solucions personalitzades per al control i prevenció de la Legionella, assegurant el compliment de la normativa vigent.

Serveis

Tractament d'aigües residuals

Us ajudem a complir els límits d’abocament establerts per la normativa vigent amb un tractament adaptat a les necessitats de la vostra empresa.

Confiança

La teva tranquil·litat és el més important per a nosaltres

A Adiquímica ens sentim partners dels nostres clients i ens assegurem d’oferir-te el millor servei.

Agilitat

Disposem d´un potent laboratori intern que ens dóna l´agilitat necessària per modificar i optimitzar tractaments.

Documentació legal

Comptem amb les actualitzacions a nivell legal en matèria de legionel·losi, i l’accés a la documentació queda sempre disponible a la nostra àrea de clients digital.

Personal intern

Oferim el servei de disposar de personal intern a planta per a la realització de tasques diàries assignades al tractament d’aigües.

Formació personalitzada

Impartim cursos de formació a mida per conèixer al màxim les necessitats de cada instal·lació.

Torres de refrigeració

Màxim control a torres de refrigeració de la Indústria Automoció

Per a la indústria de lautomoció, el control de laigua de les torres de refrigeració industrial és crucial per evitar pèrdues de rendiment.

Amb l’objectiu d’allargar la vida dels intercanviadors i afavorir un estalvi d’aigua, comptem amb programaris de càlcul iònic que seleccionen els productes òptims per al tractament.

Amb ADICONTROL®, controlem i monitoregem els paràmetres de procés a tot el cicle integral de l’aigua, a més de generar alarmes de control i informes gràfics, per assegurar la continuïtat del procés i els objectius mediambientals de la planta.

Aigües d’abocament

Optimització d'aigües d'abocament a la indústria d'automoció

La indústria d’automoció treballa amb petites depuradores per a les línies de pintura i del poliment de peces metàl·liques, moltes vegades amb problemes crítics d’abocament.

Solucionem problemes d’abocament a les línies de pintura i de poliment de peces metàl·liques.

Tractament específic

Les línies de pintura solen tenir problemes associats als SS i els fluorurs de les pintures, que van en forma d’emulsió. Des d’Adiquímica, estudiem la millor combinació de coagulació-ajust pH-floculant per complir amb l’abocament.

Depuració

A les línies de depuració de poliment de peces, el problema habitual són els detergents i metalls. Disposem d’agents de precipitació de metalls, com ADIC 830, per eliminar els metalls que no es poden desfer mitjançant precipitació per pH i reduir els paràmetres d’abocament per complir la normativa.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Normativa
S’acaba D’aprovar A UNE L’actualització De La Norma UNE 100030:2023 “Prevenció I Control De La Proliferació I Disseminació De Legionella En Instal·lacions”, Substituint I Anul·lant La Norma UNE 100030:2017.
ADIQUIMICA, des dels seus inicis fins ara ha ofert productes i serveis per al tractament d’aigües. Els productes els dissenyem per cobrir les necessitats específiques de tractament d’aigües de circuits de refrigeració, calderes de vapor i osmosi inversa com a línies més destacades.
juliol 13, 2023

Contacte

Posa't en contacte