Indústries

Tractaments d'aigua a hotels i edificis

Serveis

Hotels, edificis i centres comercials

La nostra experiència en tractament d’aigües a hotels, edificis i centres comercials ens permet oferir un servei integral en circuits de refrigeració i circuits tancats, així com un control en la prevenció de legionel·losi.

Prevenció de la Legionel·la

Control i prevenció de legionel·la en hotels i centres comercials

Reduïm el risc de legionel·losi en importants cadenes hoteleres, centres comercials i oficines, on oferim serveis de control, desinfecció i millora de les instal·lacions.

Les instal·lacions de risc davant de la legionel·la en hotels i centres comercials són de les més importants a nivell de seguretat ciutadana. Des d’ Adiquímica, treballem a nivell nacional amb diverses cadenes hoteleres, i gestionem el control de la legionel·la en instal·lacions com:

Torres de refrigeració

Aigua sanitària (calenta i freda)

Aljubs i acumuladors

Jacuzzis i piscines

Disposem de laboratoris acreditats i personal certificat per donar compliment a la nova normativa RD 487/2022 i executem Plans de Prevenció i Control de Legionella (PPCL) d’acord amb la normativa vigent.

Així mateix, estem acreditats per a la realització de cursos de legionel·la a nivell nacional.

Circuits tancats

Tractament de circuits tancats a edificis i centres comercials

Per a un correcte tractament dels metalls, intercanviadors i bombes als circuits de climatització, d’aigua calenta i freda, disposem de gammes de productes anticorrosius i antiincrustants, especialment formulats per a cada cas. A més, podem mantenir i reconduir instal·lacions a tot tipus d’edificis.

Circuits tancats

Tractament d'aigües en circuits de refrigeració

Per instal·lacions crítiques en aquest tipus de centres, com són les torres de refrigeracióTractament de torres de refrigeració, disposem d’equips de control com ADICONTROL® i programaris de disseny de tractaments químics, que ens ajuden no només a millorar el control davant de la legionel·la , sinó a optimitzar els processos a nivell de rendiment i estalviar aigua i recursos.

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Lorem ipsum

Qualitat de l’aire

Millorem la qualitat de l'aire interior a edificis

El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a millorar l’estat dels sistemes de climatització HVAC i de la qualitat de l’aire interior del seu edifici.

La supervisió dels factors ambientals que condicionen el benestar de les persones (temperatura, humitat, CO2…) és una mesura que contribueix a millorar la sensació de confort i de la productivitat dels treballadors d’un edifici.

Segons el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques als Edificis (RITE) del 2013, la categoria IDA2, definida com a aire de bona qualitat, fa referència a la qualitat de l’aire interior a hotels i oficines entre d’altres.

Per obtenir-la, el primer pas és analitzar la qualitat de l’aire interior i de la higiene dels sistemes de climatització, segons els requisits de les normes UNE 171330 i UNE 100012 referenciades al RITE 2013.

Contacta amb nosaltres i t’ajudem a millorar la qualitat de l’aire de les instal·lacions.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Normativa
S’acaba D’aprovar A UNE L’actualització De La Norma UNE 100030:2023 “Prevenció I Control De La Proliferació I Disseminació De Legionella En Instal·lacions”, Substituint I Anul·lant La Norma UNE 100030:2017.
ADIQUIMICA, des dels seus inicis fins ara ha ofert productes i serveis per al tractament d’aigües. Els productes els dissenyem per cobrir les necessitats específiques de tractament d’aigües de circuits de refrigeració, calderes de vapor i osmosi inversa com a línies més destacades.
juliol 13, 2023

Contacte

Posa't en contacte