Indústries

Tractament d'aigües a la indústria farmacèutica

qualitat

Garantim la qualitat de l'aigua en la producció de fàrmacs

El tractament d’aigües a la indústria farmacèutica ve definit per una qualitat clau: la qualitat. Assegurar la qualitat de l’aigua per a la producció de fàrmacs és estrictament necessari i Adiquímica comptem amb tot el necessari per fer-ho.

Tractament a mida

Maximitzant el control de la qualitat

A la indústria farmacèutica, comptar amb una aigua lliure de contaminants és clau.
Certs contaminants s’han d’eliminar dels processos de producció i, per això, disposem de diferents tractaments a mida per a la seva màxima reducció.
Als nostres laboratoris analitzem els paràmetres clau associats a les aigües de les instal·lacions amb la precisió requerida d’acord amb les recomanacions de les guies GAMP, cGMP, FDA.

Matèria orgànica

Hidrocarburs i matèria lentament biodegradable

Combustibles tòxics

Tensioactius

Serveis

Tractaments d'aigües adaptats a la indústria

Oferim tractaments d’aigües per a tot tipus d’instal·lacions, donant un servei integral per obtenir la qualitat de l’aigua requerida a cada procés.

Serveis

Monitorització i control | ADICONTROL®

ADICONTROL® és una tecnologia dissenyada per a la monitorització de tractaments d’aigua, permetent un estalvi i més productivitat.

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Evita pèrdues de rendiment tèrmic a la instal·lació i prolonga el seu temps de vida útil amb el tractament per a circuits de refrigeració.

Serveis

Tractament de calderes de vapor

Millora l’eficiència de la teva instal·lació i redueix els costos de manteniment amb el nostre tractament d’aigua per a calderes industrials

Serveis

Tractament d'osmosi inversa

Som especialistes en el tractament d’aigua per a instal·lacions d’osmosi inversa, nanofiltració (NF), ultrafiltració (UF) i electrodiàlisi reversible (EDR).

Serveis

Tractaments per a la prevenció de la Legionel·la

oferim solucions personalitzades per al control i prevenció de la Legionella, assegurant el compliment de la normativa vigent.

Serveis

Tractament d'aigües residuals

Us ajudem a complir els límits d’abocament establerts per la normativa vigent amb un tractament adaptat a les necessitats de la vostra empresa.

innovació

Dissenyem equips de producció d'aigua per a Indústria Farmacèutica

Gràcies al nostre expertise i experiència al sector, hem dissenyat equips i programari que s’adapten a les necessitats específiques de cada planta.

El nostre equip de R+D+i analitza i estudia cada situació per recomanar la millor opció de tractament. Dissenyem, instal·lem i mantenim aquests equips donant un servei integral de tractament d’aigües.

Circuit de refrigeració

Serveis personalitzats per a circuits de refrigeració

Ens distingim pels camps d’actuació següents.

Anterior
Següent

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Normativa
S’acaba D’aprovar A UNE L’actualització De La Norma UNE 100030:2023 “Prevenció I Control De La Proliferació I Disseminació De Legionella En Instal·lacions”, Substituint I Anul·lant La Norma UNE 100030:2017.
ADIQUIMICA, des dels seus inicis fins ara ha ofert productes i serveis per al tractament d’aigües. Els productes els dissenyem per cobrir les necessitats específiques de tractament d’aigües de circuits de refrigeració, calderes de vapor i osmosi inversa com a línies més destacades.
juliol 13, 2023

Contacte

Posa't en contacte