serveis

Curs de renovació de legionel·la

Introducció al curs

El curs de renovació va dirigit a tot el personal que faci operacions de manteniment higienicosanitaris i que necessiti renovar el certificat, una vegada transcurreguts els 5 anys, per poder complir amb la normativa vigent.

Té com objectiu adequar els coneixements del personal als avanços cientifico-tècnics sobre la prevenció i el control de la Legionel·la de la formació inicial, per tal d’actualitzar els coneixements sobre la legislació vigent en matèria de salut pública i laboral, la identificació de punts crítics i l’elaboració de programes de control.

Contingut

  1. Programa de manteniment higienicosanitari: Diagnòstic de situació. Programa d’actuació. Avaluació.
  2. Aspectes tècnics i punts crítics a considerar per a la valoració del risc en instal·lacions susceptibles de proliferació de Legionel·la que constitueixen un risc emergent per la seva ubicació en espais públics (ex: nebulitzadors).
  3. Biocides i productes químics d’elecció en cadascuna de les instal·lacions de risc en les quals Legionel·la pot proliferar i disseminar-se.
  4. Presa de mostres. Certificació i acreditació
  5. Actualització sobre tècniques analítiques de detecció de Legionel·la: tècniques de detecció ràpida
  6. Responsabilitats de les empreses de manteniment.
  7. Actualització normativa en la legislació nacional i autonòmica en relació amb legionel·losi, prevenció de riscos laborals i medi ambient.

A qui va dirigit

dirigit a tot el personal que faci operacions de manteniment higienicosanitaris i que necessiti renovar el certificat, una vegada transcurreguts els 5 anys, per poder complir amb la normativa vigent.

Reserva la teva plaça pel curs

Format Presencial

Horari

A consultar

Inici

A consultar

Durada

10/11 hores

Lloc

Segons convocatòria

Preu

A consultar

Format Semipresencial

Horari

A consultar

Inici

A consultar

Durada

10 hores

Preu

A consultar

Formació

Altres formacions que poden interessar-te

Descobreix la nostra àmplia varietat de cursos dissenyats per impulsar el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

Renovació de Legionel·la

Cursos necessaris per a poder fer treballs de manteniment en instal·lacions de risc enfront de la Legionel·la, segons el Reial decret 865/2003 de 4 de juliol i l’Ordre SCO/317/2003 de 10 de febrer.

Cursos de Calderes

Curs dirigit a operadors de calderes, per a adquirir els coneixements necessaris per a poder superar l’examen oficial organitzat per les Delegacions d’Indústria i obtenir el Certificat per a la conducció de calderes.

Cursos a mida i webinars

Cursos dissenyats pels nostres experts sobre temes relacionats amb el tractament d’aigües.

Inscríbete