presencial / semipresencial

Curs d'operador de calderes

El curs té com a objectiu formar els operaris de calderes per tal que puguin superar les proves d’aptitud organitzades per les Delegacions d’Indústria i obtenir el certificat per la conducció de calderes.

Introducció al curs

De forma periòdica, impartim el Curs d’operador de calderes, dirigit al personal que no disposi de la titulació necessària per ocupar el seu lloc de treball d’acord amb les directrius del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.
Per a poder realitzar el curs, es facilitarà a cada un dels assistents un dossier amb el contingut del curs, així com material audiovisual divers. Al final de cada tema es faran exàmens pràctics per escrit per la preparació de l’examen final.

Contingut del curs

  1. Conceptes bàsics
  2. Normes de seguretat
  3. Combustió
  4. Calderes Pirotubulars
  5. Calderes Aquotubulars
  6. Accessoris i elements addicionals
  7. Tractament de l’aigua per a calderes
  8. Conducció de calderes i el seu manteniment
  9. Reglament d’aparells a pressió

A qui va dirigit

Dirigit al personal que no disposi de la titulació necessària per ocupar el seu lloc de treball d’acord amb les directrius del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Reserva la teva plaça pel curs

Format En línia

Horari

A consultar

Inici

A consultar

Durada

40 hores

Preu

A consultar

Formació

Altres formacions que poden interessar-te

Descobreix la nostra àmplia varietat de cursos dissenyats per impulsar el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

Renovació de Legionel·la

Cursos necessaris per a poder fer treballs de manteniment en instal·lacions de risc enfront de la Legionel·la, segons el Reial decret 865/2003 de 4 de juliol i l’Ordre SCO/317/2003 de 10 de febrer.

Cursos de Calderes

Curs dirigit a operadors de calderes, per a adquirir els coneixements necessaris per a poder superar l’examen oficial organitzat per les Delegacions d’Indústria i obtenir el Certificat per a la conducció de calderes.

Cursos a mida i webinars

Cursos dissenyats pels nostres experts sobre temes relacionats amb el tractament d’aigües.

Inscríbete