Indústries

Tractament d'Aigües a la Indústria Alimentària

Tractament a mida

Tractament d'aigües a la indústria alimentària ia l'elaboració de begudes

A Adiquímica som líders en el tractament d’aigües a la indústria alimentària i en l’elaboració de begudes, amb més de 800 clients satisfets.

Donem un servei integral del tractament d’aigües a tot tipus d’indústries alimentàries. Garantim la qualitat òptima de l’aigua i l’efectivitat en cadascun dels diferents processos.

sectors

Treballem amb diferents sectors de la indústria alimentària

Oferim serveis integrals i adaptats a les necessitats de cada sector, quin és el teu?

Industria láctea

Fruites i hortalisses

Indústria càrnia

Cereals, farines i derivats.

Productes d’alimentació Animal

Begudes alcohòliques i refrescos

Sucre

Serveis

Tractaments d'aigües adaptats a la indústria

Oferim tractaments d’aigües per a tot tipus d’instal·lacions, donant un servei integral per obtenir la qualitat de l’aigua requerida a cada procés.

Serveis

Monitorització i control | ADICONTROL®

ADICONTROL® és una tecnologia dissenyada per a la monitorització de tractaments d’aigua, permetent un estalvi i més productivitat.

Serveis

Tractament de circuits de refrigeració

Evita pèrdues de rendiment tèrmic a la instal·lació i prolonga el seu temps de vida útil amb el tractament per a circuits de refrigeració.

Serveis

Tractament de calderes de vapor

Millora l’eficiència de la teva instal·lació i redueix els costos de manteniment amb el nostre tractament d’aigua per a calderes industrials

Serveis

Tractament d'osmosi inversa

Som especialistes en el tractament d’aigua per a instal·lacions d’osmosi inversa, nanofiltració (NF), ultrafiltració (UF) i electrodiàlisi reversible (EDR).

Serveis

Tractaments per a la prevenció de la Legionel·la

oferim solucions personalitzades per al control i prevenció de la Legionella, assegurant el compliment de la normativa vigent.

Serveis

Tractament d'aigües residuals

Us ajudem a complir els límits d’abocament establerts per la normativa vigent amb un tractament adaptat a les necessitats de la vostra empresa.

Seguiment

Monitorització i equips de producció d'aigua per a indústria alimentaria i begudes

Cada cop més clients necessiten un control en línia dels processos de tractament d’aigües. El nostre departament de R+D+i està equipat per analitzar cada situació i recomanar el tractament més òptim, oferint un servei integral.

Equips

Instal·lació d’equips dosmosi inversa, equips de filtració i/o equips de dosificació.

Supervisió

Monitorització i control constant de l’aigua aplicable a tot tipus de circuits. Els nostres equips de gamma ADICONTROL® permeten mitjançant la interpretació automàtica de les dades, optimitzar el rendiment de les instal·lacions.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Normativa
S’acaba D’aprovar A UNE L’actualització De La Norma UNE 100030:2023 “Prevenció I Control De La Proliferació I Disseminació De Legionella En Instal·lacions”, Substituint I Anul·lant La Norma UNE 100030:2017.
ADIQUIMICA, des dels seus inicis fins ara ha ofert productes i serveis per al tractament d’aigües. Els productes els dissenyem per cobrir les necessitats específiques de tractament d’aigües de circuits de refrigeració, calderes de vapor i osmosi inversa com a línies més destacades.
juliol 13, 2023

Contacte

Posa't en contacte