serveis

Laboratori d’Anàlisi d’aigua

qualitat

Compleix la qualitat i la normativa vigent

Amb la nostra àmplia gamma de serveis d’anàlisi d’aigua, ens assegurem de que l’aigua de les tevés instal·lacions tingui la qualitat adient i compleixis amb la normativa vigent en tot moment.
El nostre equip d’experts està equipat amb tecnologia d’última generació i empra mètodes precisos per garantir la precisió i fiabilitat dels resultats.

estudi

Anàlisis físico-químics de l’aigua

Des de Adiquímica realitzem tot tipus d’anàlisi d’aigua de captació amb l’objectiu de conèixer si els paràmetres són adequats per a l’ús previst o si és necessària una correcció mitjançant el tractament d’aigües.

Així mateix, realitzem anàlisis físico-químics dels circuits en tractament amb l’objectiu d’assegurar la seva òptima aplicació.

Prevenció

Anàlisi microbiològic de l’aigua per garantir la seva qualitat

Confia en Adiquímica pel tractament de les tevés aigües industrials i garanteix la protección del teu negoci i dels teus empleats.

Qualitat

Duem a terme els assajos i proves establerts en la normativa vigent, per garantir que la qualitat de l’aigua compleixi amb els estàndards requerits.

Normativa

Contem amb un laboratori de microbiologia d’avantguarda, on realitzem nombrosos assajos de detecció i recompte de Legionella, d’acord amb la norma ISO 11731, que ens permet comprobar l’absència del bacteri en les instal·lacions tractades.

Eficiència i sostenibilitat

Anàlisis d’aigües residuals per a un tractament més eficient i sostenible

T’ajudem a complir amb la normativa vigent i realitzem assaigs per optimitzar els processos i reduïr l’impacte mediambiental

Normativa

Les nostres anàlisis asseguren que les aigües residuals de la teva empresa no superin els límits de contaminants permesos i compleixin amb els límits establerts en els Decrets i Ordenances d’abocament.

Optimització

Realitzem assajos de coagulació-floculació (jar-test) per a determinar les dosis òptimes dels productes en el tractament d’aigües residuals, que ens permeten optimitzar els processos i minimitzar l’impacte ambiental.

Control

Anàlisis d’aigua de piscines i de consum humà

A piscines i jacuzzis, així com a l’aigua de consum humà, és imprescindible comptar amb un control exhaustiu que no només permeti assegurar el compliment de les normatives vigents, sino també protegir la salut i seguretat dels usuaris.

Compliment de la normativa vigent

Les nostres análisis estan dissenyats per garantir que les mostres d’aigua de consum humà compleixin amb els límits establerts en la normativa vigent sobre criteris sanitaris de qualitat.

Optimització

També realitzem anàlisis de qualitat de l’aigua de piscines i jacuzzis, per asegurar el complient de les normatives vigents en materia de piscines d’ís col·lectiu i per protegir la salut i seguretat dels usuaris.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Contacte

Posa't en contacte