online

Curs d'operacions menors en la Prevenció i Control de la Legionel·la

Té com a objectiu facilitar els coneixements requerits per obtenir el certificat i poder realitzar les operacions menors de manteniment en instal·lacions de risc segons l’article 18 del Reial decret 487/2022 de 21 de juny pel qual s’estableixen els requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi..

Introducció al curs

Aquest curs està dirigit a tot el personal implicat en la realització d’operacions menors en la prevenció i control de Legionella, a les instal·lacions, com ara mesuraments de temperatura, comprovació dels nivells de biocides, control de pH, etc., com poden ser tècnics de manteniment, operaris de planta, responsables de qualitat, titulars de les instal·lacions i personal de les empreses involucrades en operacions de manteniment, entre d’altres.

El curs té com a objectiu donar a conèixer tot allò referent sobre les operacions menors que s’han de realitzar en la prevenció i el control de la Legionella, per així poder realitzar-les en el manteniment sanitari de les instal·lacions de risc, com poden ser: torres de refrigeració, condensadors, aigua sanitària, banyeres d’hidromassatge, sistemes contra incendis, etc. Coneixent totes les instal·lacions implicades, el comportament del bacteri, les causes de l’embrutament químic i biològic, es pot implantar un tractament adequat per poder fer una bona prevenció davant de la contaminació per Legionel·la.

Contingut del curs

  1. Importància sanitària de la Legionel·la
  2. Normativa aplicable
  3. Salut pública y salut laboral
  4. Instal·lacions de risc
  5. Química de l’aigua. Productes químics. Neteja i desinfecció.
  6. Importància de les operacions menors de prevenció i control de Legionel·la

A qui va dirigit

Dirigit a tot el personal implicat en la realització d’operacions menors en la prevenció i control de Legionel·la, a les instal·lacions, com ara mesuraments de temperatura, comprovació dels nivells de biocides, control de pH, etc., com poden ser tècnics de manteniment, operaris de planta, responsables de qualitat, titulars de les instal·lacions i personal de les empreses involucrades en operacions de manteniment, entre d’altres.

Reserva la teva plaça pel curs

Format En línia

Horari

A consultar

Inici

A consultar

Preu

A consultar

Formació

Altres formacions que poden interessar-te

Descobreix la nostra àmplia varietat de cursos dissenyats per impulsar el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

Renovació de Legionel·la

Cursos necessaris per a poder fer treballs de manteniment en instal·lacions de risc enfront de la Legionel·la, segons el Reial decret 865/2003 de 4 de juliol i l’Ordre SCO/317/2003 de 10 de febrer.

Cursos de Calderes

Curs dirigit a operadors de calderes, per a adquirir els coneixements necessaris per a poder superar l’examen oficial organitzat per les Delegacions d’Indústria i obtenir el Certificat per a la conducció de calderes.

Cursos a mida i webinars

Cursos dissenyats pels nostres experts sobre temes relacionats amb el tractament d’aigües.

Inscríbete