Coneix-nos

Experts en tractaments d’aigües industrials

Qui som

Especialistes en tractaments industrials d'aigua

A Adiquímica portem més de 40 anys fabricant productes i oferint serveis integrals pel tractament d’aigües industrials.

Treballem dia a dia per garantir als nostres clients la seguretat i tranquil·litat que necessiten en el funcionament de les seves instal·lacions i el compliment de la normativa vigent.

Les teves necessitats són la nostra prioritat

A Adiquímica ens encarreguem d’estudiar i analitzar la situació de la teva empresa per oferir-te una solució a mesura i els productes adients per a les teves instal·lacions.

Major estalvi, productivitat i rentabilitat

Mitjançant l’estudi previ, aconseguim que el tractament estigui totalment adaptat a les necessitats de la teva empresa, garantint un estalvi en costos i una major productivitat.

1. Monitoriztació 365 dies a l’any, 24 hores al dia

La nostra tecnologia monitoreja activament tots els processos del tractament i pot predir possibles deviacions i prendre mesures correctores immediates per evitar que es produeixin.

Sempre acompanyat per un equip d’experts

Tot el nostre equip està altament qualificat i format per crear productes innovadors i eficients i per oferir als nostres clients un assessorament tècnic i professional.

Creem els nostres propis productes

El departament d’ I+D+i és el pilar fonamental. Des de fa més de 40 anys desenvolupem un ampli ventall de productes que garantitzen l’èxit del tractament de qualsevol instal·lació.

Aposta per la sostenibilitat de la teva empresa

Amb Adiquímica, reduiràs el consum d’aigua, l’ús de productes químics en el tractament d’aigües i milloraràs l’eficiència energètica de les teves instal·lacions.

Casos d’èxit

Descobreix les nostres millors pràctiques a empreses

Creem solucions adaptades a les necessitats de cada empresa, reduint els costos operatius i complint amb la normativa vigent

Certificacions

Garantia de qualitat gràcies a les nostres certificacions

Demostrem el nostre compromís amb la qualitat i seguretat.

  • Per assegurar l’excel·lència en els productes i serveis que oferim, mantenint sempre el respecte pel mediambient, disposem de les certificacions ISO 9001 y ISO 14001.
  • Per assegurar la seguretat i salut dels nostres empleats en tots els treballs, disposem de la certificació ISO 45001.
  • Per garantir el nostre compromís amb la qualitat, el nostre laboratori es troba acreditat per ENAC i disposa d’altres reconeixements en matèria d’anàlisi d’aigües.

El compromís d’Adiquímica amb la Calitat, el Medioambient i la Seguretat i Salut dels Treballadors queda plasmat a la Política de Calitat, Gestió Medioambiental i Seguretat i Salut en el Treball, que està a disposició de totes les parts interessades.

A més, la qualitat dels nostres productes ha estat verificada mitjançant l’obtenció de les següents certificacions.

Gestió de qualitat

Gestió ambiental

Seguretat i salut

Qualitat de processos

Neteja eficient

Neteja eficient

Producció

Més de 40 anys oferint tractaments d’aigües industrials

Des de 1983, som fabricants de productes químics que ofereixen solucions avançades pel tractament d’aigües industrials. Tenim alta presència en tots els sectors industrials: energètic, farmacèutic, químic, metal·lúrgic, alimentari, entre d’altres.

Cobertura nacional

Oferim una cobertura total en tot el territori nacional, des de les nostres oficines i laboratoris d’anàlisi d’aigües a Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Valladolid, Santander, Sararagossa, Pontevedra, Almería, País Vasc, Extremadura, Illes Balears (Mallorca) i Illes Canàries (Tenerife).

Cobertura internacional

I comptem també amb amplia cobertura internacional a través de les nostres oficines de Montpellier, Lyon i Lisboa, i la nostra xarxa de distribuidors a centre-Europa, Àfrica, Àsia y Llatinoàmerica.

Producció i distribució

De tots els nostres productes químics des de la nostra planta.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Normativa
S’acaba D’aprovar A UNE L’actualització De La Norma UNE 100030:2023 “Prevenció I Control De La Proliferació I Disseminació De Legionella En Instal·lacions”, Substituint I Anul·lant La Norma UNE 100030:2017.
ADIQUIMICA, des dels seus inicis fins ara ha ofert productes i serveis per al tractament d’aigües. Els productes els dissenyem per cobrir les necessitats específiques de tractament d’aigües de circuits de refrigeració, calderes de vapor i osmosi inversa com a línies més destacades.
juliol 13, 2023

Contacte

Posa't en contacte