Cursos

Formació d' Adiquímica

Formació

Forma't amb experts del sector químic

Des d’Adiquímica oferim formació als nostres clients, en diversos àmbits que poden ser del seu interès o inclús poden ser un requisit legal per complir amb la normativa vigent.


La nostra llarga experiència en el tractament de l’aigua ens ha permès adquirir els coneixements necessaris, convertir-nos en experts i ser referència en el sector. Per aquest motiu podem impartir formació exclusiva i personalitzada als nostres clients i complementar els serveis de disseny i optimització del tractament d’aigües que oferim.

Cursos

Descripció

Cursos de Legionel·la

Cursos necessaris per a poder fer treballs de manteniment en instal·lacions de risc enfront de la Legionel·la, segons el Reial decret 865/2003 de 4 de juliol i l’Ordre SCO/317/2003 de 10 de febrer.

Curs d' Operacions menors

Curs dirigit a tot el personal implicat en la realització d’operacions menors en la prevenció i control de Legionel·la.en les instal·lacions, com ara mesuraments de temperatura, comprovació dels nivells de biocides, control de pH, etc, com poden ser tècnics de manteniment, operaris de planta, responsables de qualitat, titulars de les instal·lacions i personal de les empreses involucrades en operacions de manteniment, entre altres.

Curs de Calderes

Curs dirigit a operadors de calderes, per a adquirir els coneixements necessaris per a poder superar l’examen oficial organitzat per les Delegacions d’Indústria i obtenir el Certificat per a la conducció de calderes.

Cursos a mida i Webinars

Cursos dissenyats pels nostres experts sobre temes relacionats amb el tractament d’aigües.

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Inscríbete