serveis

Equips i software de control d'aigua

CONTROL

Equips i software de control d'aigua

Per garantir l’eficàcia dels nostres tractaments i oferir-vos un servei totalment adaptat a les necessitats de la vostra empresa, oferim suport i assessorament basant-nos en el nostre software expert i equips de control i monitorització.

Aquestes eines han estat desenvolupades i s’han anat innovant de forma continuada des de fa més de 40 anys perquè puguis:

  • Supervisar de forma global i efectiva totes les instal·lacions de tractament d’aigües.
  • Analitzar l’evolució al llarg del temps dels paràmetres mesurats i predir tendències.
  • Intervenir abans que es produeixi un problema i prendre mesures immediates.
  • Optimitzar el tractament aplicant les dosis de producte exacta que necessita, estalviant en costos i allargant la vida útil de les instal·lacions.

Pretractament per a la cura de les instal·lacions

Cada planta industrial és única i per això necessita equips de pretractament a mida. Subministrem i instal·lem equips descalcificadors, filtres de carbó actiu, resines d’intercanvi i tota mena de filtres per a la correcta eliminació de sòlids en aigua. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a l’elecció dels vostres equips industrials o realitzar un projecte de clau en mà.

Màxima producció d'aigua

Des del nostre departament d’I+D+i dissenyem plantes d’osmosi, ultra i nanofiltració a mida segons les necessitats de qualitat i producció de cada client.

Monitorització i control: Adicontrol®Expert Technology

Sigui per optimitzar el rendiment d’instal·lacions i analitzar els vostres KPIs, complir legislació vigent o millorar el control de la qualitat de l’aigua, Adiquimica disposa d’equips de mesura i control.Descobreix les nostres gammes d’equips Adicontrol i Adiconline.

Adicontrol® és un sistema de control, gestió i supervisió de la implementació de tractaments químics, l’objectiu del qual és augmentar l’eficiència, la productivitat i la rendibilitat a les empreses.

Control fiable dels tractaments d’aigua industrial

Optimització d’aigua, energia i costos

Solució personalitzable

Connectivitat 24/365 amb informes i alarmes configurables

Suport d’equip supervisor expert

Adicontrol

Aquest equip permet la connexió amb controladors locals per monitoritzar els principals paràmetres operatius en circuits de refrigeració o generació de vapor.

Adiconline web

És una solució integral per al mesurament, el control i el registre dels principals paràmetres operacionals en circuits tancats, circuits de refrigeració industrials, circuits d’aigües de consum i d’aigües industrials. És un equip personalitzable i adaptable a les necessitats de cada tractament i empresa.

Softwares especialitzats en el tractament d'aigües

A més d’una gran varietat d’equips, a Adiquímica també hem desenvolupat eines de software de mesura i control.

Adic-ionic

Potent eina informàtica, desenvolupada pel nostre equip de R+D+i, que descriu els equilibris químics i iònics i simula el comportament d’un determinat tipus d’aigua en sistemes de refrigeració industrial

Això permet recomanar el producte i la dosi més adequada per a inhibir la formació d’incrustacions de sals poc solubles en circuits de refrigeració industrial; controlar els fenòmens de corrosió en les línies de circulació de l’aigua; i evitar el desenvolupament de poblacions microbianes en les zones de risc.

AdicRO

Eina de software científic que brinda una predicció altament precisa de la formació d’incrustacions i calcula la dosi adequada d’antiincrustant en sistemes d’osmosi inversa.

Amb aquest software, es poden simular i calcular les espècies iòniques en instal·lacions de RO i determinar la dosi mínima d’inhibidor necessària per mantenir els límits de sobresaturació i embrutament sota control.

Adiclean

Sistema de simulació de neteges químiques en plantes d’osmosi inversa, que permet elaborar protocols de neteja personalitzats per a cada instal·lació, per a una neteja més eficient i efectiva de les membranes.

Amb Adiclean es poden simular diferents escenaris d’embrutament i determinar el protocol de neteja més adequat per a cada cas, cosa que redueix el temps i el cost de neteja i augmenta la vida útil de les membranes.

Adicdata

Conjunt d’eines software dissenyat per a la monitorització i el control dels principals paràmetres operatius d’una instal·lació. Ofereix eines gràfiques per analitzar l’evolució dels paràmetres mesurats, predir tendències i suggerir accions correctives en funció dels resultats de les anàlisis.

Adicheck

Eina de registre i visualització d’operacions periòdiques de manteniment i supervisió per a tota mena de plantes industrials. Ofereix eines gràfiques per analitzar l’evolució dels punts revisats, destacar-ne desviacions, predir tendències i suggerir accions correctives .

Blog

Les notícies més rellevants del sector

Estigues al dia sobre les novetats del sector i noves normatives que poden afectar la teva empresa

Contacte

Posa't en contacte